Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
HÍREK

  dátum típus település kulcsszó  
   
érdekesség
2021. szeptember 14. - Dunakanyar
Tippek a jobb tartalommarketinghez
A gyorsuló ütemben növekvő online vásárlások száma egyértelműen jelziaz internetes piac bővülését. A bővülés egyre több jó szakembert igényel, amiből jelenleg hiány van. A koronavírus okozta lezárások és ennek következtébena digitális térben növekvő vásárlási tranzakciók tovább növelték ezt a hiányt. Sokan kezdenek el az online marketing valamelyik szegmensében dolgozni, akár saját vállalkozásuk felfuttatásán, akár ügynökségi keretek között. A tartalomgyártás kiemelten fontos része az online marketingnek. Ehhez szeretnénk néhány gyakorlati tippet adni, hogy még jobb tartalmak szülessenek.

Kezdjük az elején: címadás

A címadás rendkívül fontos része minden tartalomnak, hiszen ezzel találkozik az olvasó először. Itt dől el pillanatok alatt, hogy érdekes-e vagy sem a számára. Rákattintson, szánjon rá időt vagy sem.

A tartalom típusától függően lehet vicces, sejtelmes a cím, ha szórakoztató tartalmat készítünk. Vigyázzunk, hogy ne az elmúlt években divatos “clickbait” címeket használjunk, mert ezek a szavatossági ideje nagyon rövid és már leáldozóban vannak.
Ha informatív tartalmon dolgozunk épp, akkor a lényegretörő és világos cím lesz a jó választás. Segítsük az olvasót eldönteni, hogy neki való-e a tartalom vagy sem. Például a terhesség kalkulátornak lehet pont ez a neve és nem kell cifrázni.


Legyen könnyen fogyasztható a tartalom

Az előző bekezdésben említett két nagy kategória jelentős részét lefedi az interneten keresgélő embereknek: a szórakoztató és az informatív tartalmakat keresőket.

Az első csoporttal könnyebb dolgunk lesz, hiszen itt a szórakoztatás a cél és ezért minden trükköt be lehet vetni. Viszont a második csoportba tartozó tartalmaknál már egy fokkal nehezebb a dolgunk, hiszen egy száraz és akár unalmas témát kell úgy tálalni az olvasónak, hogy végig is olvassa azt.

A könnyen fogyasztható tartalmak kerülik a szakzsargont, ha kezdő vagy laikus olvasóknak szól. Gördülékenyen fogalmazzunk, kerüljük a barokkos körmondatokat, lehetőleg egyszerű mondatszerkezetet használjunk. Vizuális anyagokkal, képekkel, videóval, infografikával színesíthetjük a tartalmat.

Sok olyan szektort találunk, ahol az információátadás az elsődleges cél, ilyen például a fogászat is. Hiteles és releváns infót szeretnénk átadni sallangmentesen, akkor is ha fogszuvasodásról vagy épp a fogfehérítésről van szó.

De ha az építőipart vesszük górcső alá, ott sem a legizgalmasabb témákba futunk bele, amikor könnyű szerkezetes garázsról kell épp szöveget írni.

A végén a jön a lényeg

Érdemes nem csak a végén, de már a cikk elején is egy rövid összefoglalóval segíteni az olvasót, ha egy hosszabb kifejtős témát dolgozunk fel. A könnyebb navigálás a cikkben szintén a könnyen fogyasztható tartalom ismérve. Jó példa erre egy keresőoptimalizálással foglalkozó ügynökség linképítésről szóló cikke.

Végezetül a tartalom végére kerüljön egy összefoglalás, amelyben kiemeljük a lényeges pontokat. Ezáltal jelentősen könnyebb lesz az információ feldolgozása.

Kép forrása: freepik.com

Nyomtatható verzió
Küldje el ezt a hírt barátjának, ismerosének!

program - mai napra: 0
Cégajánló
MEDIPARK BT.

Dunakeszi
fogászat, digitális panoráma röntgen (rtg), fájdalommentes kezelések, láthatatlan fogszabályozás, fémmentes fogpótlások, szájsebészet, implantáció /fogbeültetés/, fogorvos, fogpótlás, fogászat, fogorvos, fogszabályozás, fogpótlás, gyermekfogászat, esztétikus tömések, fogkőlevétel, fájdalommentes fogfehérítés, lézeres terápiák
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Királyréti Erdei Vasút
Kismaros
túra
Verőce - Nógrádi-vár
típus: gyalog
A Verőcéről induló útvonal érinti a
Nagy-Kő-hegy kilátóját és a
Nógrádi várnál ér véget.
apróhirdetés
...
A Csubi-Trans Kft. keres 1 fő E kategóriás jogosítvánnyal, ...
Váci telephelyű cég munkavállalót keres fizikai munkára.Érdeklődni a ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Eladó ipari terület a Balatontól 40 km-re fekvő Tolnanémedi településen. Tolnanémedi a ...
- ELADÓ Vác Alsóváros kedvelt központi, de csendes részén 43 m2 másfél szobás, távfűtéses, ...
Ingatlanok Dunakeszin
- Dunakeszi Révdűlő csendes utcájába több generációs családi ház eladó. Az utcán ...
- Eladó Budapest szomszédságában, Dunakeszin az Alagliget lakóparkban, magánszemélytől ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Megvételre kínálok Nőtincsen egy 45 m2-es családi házat. Az ingatlan egy közös udvaros ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU