Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu




társasjátékok
HÍREK

  dátum típus település kulcsszó  
   




érdekesség
2021. április 9. - Dunakanyar
Fedezd fel a Dunakanyart motorcsónakkal!
Kisgyermekként sok olyan vágyat dédelgetünk, ami miatt azonnal felnőttek szeretnénk lenni. Álommunkáról és álomházról fantáziálunk, összegyűjtjük, hogy mely országokba szeretnénk eljutni, elképzeljük, ahogyan jogosítványt szerzünk, mígnem azon kapjuk magunkat, hogy a képzeletbeli bakancslista mára a valóság.
A minőségi időtöltés azonban nem kizárólag a nagy volumenű döntésekről és utazásokról szól. Sokkal fontosabb, hogy a szabad perceinket kikkel osztjuk meg, hogy ilyenkor milyen körülményeket teremtünk, és hogy ezekben a pillanatokban milyen új készségekkel és ismeretekkel bővítjük a tudástárunk. Ha már keresed a következő impulzust és kihívást, út ötletként mit szólnál a motorcsónakozáshoz a Dunakanyarban?

A Dunakanyar perspektívája

Várost nézni sokféleképp lehet, de az igazán meghatározó pillanatok mindig rendhagyóbbak az átlagosnál. Ha vízre szállsz, és csónakázás közben fedezed fel a régmúlt nevezetes épületeit, figyeled meg a természet adta csodákat, egy teljesen más aspektusban szemléled a világot.

Olyan részletek tárulnak fel előtted, amiket másképp nem tudnál megismerni. Gondolj csak bele, mennyivel kifejezőbb élmény egy dunai motorcsónakozás perspektívájából végigkísérni a Börzsöny hegyvonulatait, újonnan megismerni a Visegrádi Fellegvárat vagy az Esztergomi Bazilikát! Garantáltan festői pillanatok várnak rád, miközben a hátad mögött hagyhatod a mindennapok monotonitását.

Legyél Te a pillanat kapitánya!

A Dunakanyar és a motorcsónakozás adta élmény azonban még ennél is kifejezőbb lehet, hogyha szert teszel egy motorcsónak-jogosítványra, és te válsz azzá, aki a pillanatot, és egyben a hajót is irányítja! Jó hír, hogy a kisgéphajó vezetői engedély megszerzésével egy új világ nyílik meg előtted, ugyanis lóerő-korlátozás nélkül - a motorcsónak vezetésén túl -, lehetőséged van elektromos hajó, vagy akár jet ski irányítására is. Végül egy vízi barangolásokról szóló bakancslistát is összeállíthatsz, ugyanis a jogosítványnak köszönhetően, minden európai folyó, tó vagy csatorna egy jövőbeni kirándulási alternatívát jelent majd.

A motorcsónak-tanfolyamról röviden

A motorcsónak tanfolyam csupán két napodat öleli fel, ezért elég egy hétvége, hogy később te legyél a családoddal, barátaiddal töltött idő kapitánya. A képzésen elsajátíthatod a belvízi hajózás alapjait (a teljesség igénye nélkül):

a hajózáshoz szükséges csomók elkészítését,
a hajós szakzsargont,
a vízimentést,
a nyíltvízi és a kikötői manővereket,

és gyakorlatilag mindent, amit a hajózásról alap szinten elméletben és gyakorlatban is tudni kell. A tanfolyamon megszerzett tudást, végül két egymásra épülő vizsgán kell bizonyítani a jogosítvány megszerzéséhez - a gyakorlati részhez csak az jut el, aki az elméletet sikeresen teljesítette. A motorcsónak tanfolyam mellett kedvezményes áron akár vitorlás oktatáson is részt vehetsz.

Az igazi ajándék mindig két emberről szól

Ajándékozni csodálatos érzés, de a legtöbbször sok fejtörést okoz - pláne férfiak esetén. A legjobb választás mindig az, hogyha közösen eltöltött percekkel színesíted a másik életét, vagy éppen egy olyan új szerelemhobbi kibontakozásához asszisztálsz, mint amilyen a motorcsónakozás is. Valljuk be, nem sok kifejezőbb meglepetés létezik, minthogy a dunai naplementébe hajókázás során együtt ültök a fedélzeten - és egymás szíve után -, most a Pilismaróti öbölben is csak ketten horgonyoztok le.




Nyomtatható verzió
Küldje el ezt a hírt barátjának, ismerosének!

program - mai napra: 0
Cégajánló
Duna-Dráva Cement Kft.

Vác
kavicsüzletág, cementgyártás, transzportbeton gyártás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Belvárosi plébániatemplom
Esztergom
túra
Vác-Nógrád túra
típus: vonat
A Fitt-Fut Alapítvány túraajánlata:
Vác rengeteg látnivalót tartogat számunkra, több napot is el lehetne itt tölteni, mire mindent végig tudnánk nézni.
A vasútállomásról, a "kis ...
apróhirdetés
Termelési kapacitás bővítés miatt, fémiparban ...
Sziasztok! Sofőr kollégát keresünk 3,5-t ponyvás Renault master tgk-ra raklapos ...
TARGONCÁS-RAKODÓ (KOMISSIÓZÓ) (TELJES MUNKAIDŐ), MUNKANAPOKON ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK 420 m2 tehermentes építési telek tulajdonostól Vácon, Deákvár ...
- Vennék 500-1000 nm-es nem beépíthető, csak kertészkedésre alkalmas ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU