Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu




társasjátékok
HÍREK

  dátum típus település kulcsszó  
   




érdekesség
2018. június 19. - Dunakanyar
Kirándulások és kültéri programok a Dunakanyarban
Főleg a jó idő beköszöntötte után jön elő a legtöbb emberben az az érzés, hogy kirándulni akar. A szabadban történő kellemes gyaloglás pedig számos jótékony hatással bír. A gyaloglás különösen jó hatással van a szív és keringési rendszerre, az anyagcserére és a testsúly kontrollra is kedvező hatást gyakorol. A rendszeres kirándulás és a sok gyaloglás pedig segít elkerülni az ízületi problémákat, de kiváló lehet pszichikai problémák ellen is. Minimalizálja a vérben lévő stressz hormonok szintjét, így egy kirándulás után valószínű sokkal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk. Egy nagy kirándulás pedig az egész családnak egy csodás élmény és kikapcsolódás lehet, mely újra kicsit közelebb hozza egymáshoz a családtagokat. Ráadásul egy hátizsákon kívül egyéb sportszerre sincs szükség, legfeljebb egy kullancsriasztót érdemes magunkkal vinni.

A legjobb kiránduló helyek a Dunakanyarban

Ha igazán izgalmas és élményekben gazdag kirándulást szeretnénk megszervezni az egész család részére, akkor érdemes lehet néhány ismertebb kiránduló helyre ellátogatnunk. A kirándulók legnagyobb kedvenc egyértelműen az első reneszánsz város, Visegrád, illetve a honfoglalók fejedelmi székhelye, Esztergom. A Börzsöny vadregényes erdei és Királyrét kisvasútja pedig a kisgyermekes kiránduló családok számára lehet a legérdekesebb. Azonban ha nem családunkkal, hanem munkatársainkkal készülünk a Dunakanyarba, akkor szuper csapatépítő programokon vehetünk részt.

Az egyik ilyen lehet például a Soft-csúzlis kalandjáték Szentendrén, mely leginkább a paintball-ra hasonlít. Ám ennél a játéknál nincs szükség semmilyen védőruházatra, hiszen a csúzlik kimondottan úgy lettek kifejlesztve, hogy azzal csak teniszlabda nagyságú puha, szivacslabdákat tudjunk kilőni, ami teljes mértékben baleset és fájdalommentes. Ez a kültéri játék másfél óráig tart és nem csak felnőttek, de a gyerekek számára is hatalmas élmény lehet.

Kültéri programok melyeket ki kell próbálnod!

Barátainkkal, családtagjainkkal, vagy munkatársainkkal részt vehetünk különböző csapatépítő ügyességi játékokon Esztergomban. Ezek a játékok tökéletesek lehetnek arra, hogy az emberek megtanuljanak újra igazi csapatként együtt működni, illetve felhőtlenül szórakozni. 7 különböző nehézségű ügyességi próbatételen kell végigmenni az 5 főből álló csapatnak, melyek között még egyéni párviadalokra is számítani kell. A másfél órás szabadtéri játék célja, hogy a különböző játékoknak köszönhetően az egyes csapattagoknál megerősödjön az együttműködés, illetve a csapatszellem.

A párviadalok között részt vehetünk fejbekötő, bokaütő, illetve husángoló játékokon, a csapatviadalokon pedig kipróbálhatjuk a mocsárjárást, a gólyaláb használatát, illetve a "rúdra fűzött futárposta" izgalmait is. Emellett Esztergomban és Szentendrén is benevezhetünk egy Városfelfedező sétára mely, az adott város nevezetességeit mutatja be játékos módon. A 3 főből álló csapat egy térképet, illetve egy feladványt is kapni fog. Az a csapat lesz a nyertes, aki a legkevesebb időn belül megtalálja a térképen feltüntetett pontokat a városban és a legkevesebb helytelen válasszal felel a kvíz kérdésekre.

Nyomtatható verzió
Küldje el ezt a hírt barátjának, ismerosének!

program - mai napra: 0
Cégajánló
Duna-Dráva Cement Kft.

Vác
kavicsüzletág, cementgyártás, transzportbeton gyártás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Római katolikus templom
Zebegény
túra
Visegrád - Salamon-torony - Erdei Muvelődési Háza - Fellegvár - Visegrád
típus: gyalog
A rövid túra során számos történelmi látnivalót tekinthetünk meg.
apróhirdetés
Őrbottyáni lakatos cég keres lakatos-hegesztő kollégát azonnali munkakezdéssel. Főbb ...
Termelési kapacitás bővítés miatt, fémiparban ...
Sziasztok! Sofőr kollégát keresünk 3,5-t ponyvás Renault master tgk-ra raklapos ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK 420 m2 tehermentes építési telek tulajdonostól Vácon, Deákvár ...
- Vennék 500-1000 nm-es nem beépíthető, csak kertészkedésre alkalmas ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU