Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - A Bethlen-Csillag klán gúnyt űz Verőce választóiból

Baranyi Barna
| 2006.09.16 15:50:01
Tisztelt Szerdahelyi Róbert !

Ön képviselőjelöltként indul a helyhatósági választásokon. Döntése tiszteletre méltó előttem. Jövőbeni közös munkáink reményében/ én polgármesterjelöltként indulok/, örülnék ha mindkettőnket méltónak találnának a község választópolgárai az általunk felvállalt szolgálatra a jövőben is.

A kampány ezt megelőzően lehet a saját programunk, terveink, magunk szándékait bemutató tisztességes folyamat, de lehet övön aluli ütésektől uralt, förtelmes is.

Verőcén sajnos ez utóbbinak érzem saját bőrömön hagyományát.

Tegnap két okból nem tudtam a verőcei CBA megnyitóján részt venni :a.) az öregek otthonában társaimmal, saját költségünkön gépkocsi behajtót készítettünk

b.) névtelen feljelentés után, az ÁNTSZ Barna Party Kisvendéglőnkben, kötelessége szerint, ellenőrzést tartott.

Kerüljön minden a helyére ! Írásban kiadott programfüzetünkben nyilvánítottuk ki szándékunkat. Szeretném ha ez most is így lenne !

Etikátlannak és mindenki számára károsnak tartom, ha a megélhetésünket adó munkánkat keverik bele közszereplésünkbe.

Sem az ön pénzügyi területen pozíciói által elismert hivatását, sem az én a gazdasági élet különböző területein végzett tevékenységeimet nem szabadna a választásokba belesodorni.

Önnek sem.

Feleségem által vezetett Barna Party Kisvendéglőnk a térség egyik leglátogatottabb és legkedveltebb étterme. Sajnálom, hogy ön még sohasem méltatott arra, hogy hozzánk betérjen, a magyarországi bankszakma első embere-embereivel ellentétben, akiket rendszeres vendégeink között üdvözölhetünk többek között. Amennyiben idelátogatóink igénylik, a választásokról vagy másról is szívesen elbeszélgetünk velük, mi vendéglátók vagyunk. Remélem, hogy ami késik az nem múlik az önök oldaláról sem. Éttermünk, mivel látszólag könnyű célpont régóta nemtelen támadások kereszttüzében van. Az erről szóló jegyzőkönyveket és sajtót feltettük awww.veroceivaltas.huhonlapunkra. Annak Fórumát is megkönnyített és követhetetlen regisztrálással nem eldugva üzemeltetjük, azzal a gondolattal, hogy a hozzászólások a hozzászólót minősítik.

Az azért számomra is furcsa, hogy olyan „törpös” megoldások is vannak amelyek nyíltan kimondva már „ a jóízlést megzavarják”.

Haspókként regisztrált valaki. Könnyű asszociálni rám ! Én is nagyon szeretek jókat enni, mulatni. Verőcét és az éttermünket is nagyon ismeri. Engem feltűnően dicsér ! Remélem törzsvendégünk ő, akinek pozitív elfogultságát valóban én vívtam ki. Hozzászólásait mindkét oldalon köszönöm, de kérem majd őt is a neten, hogy inkább beszélgessünk tovább személyesen. Hétvégeken általában megtalál a Barna Party Kisvendéglőben. Minden túlzott véleményezőnek ezt tudom javasolni.

Önnek is Szerdahelyi úr, ha méltónak talál erre.

A konspirációs elméleteket étel mellé tálaló étterem félreérthető. „Haspók” úr hozzászólásaiból az derül ki, hogy hozzánk jár „étkezni”. Az ön őt óvatosságra intő szavai ezért üzletünk jó hírnevét és hitelét ronthatják, amennyiben nyilvánosan nem jelenti ki, hogy nem a Barna Party Kisvendéglőről beszél.

Kérem ezt tegye meg ! Különösen fontos ez számunkra üzleti szempontból is, hiszen sokakat befolyásolhat egy ismert, széles klientúrával bíró köztiszteletben álló bankfiókvezető véleménye.

Várom mielőbbi jelentkezését!Tisztelettel meghívom önt és környezetéből mindenkit a szeptember 22-én pénteken 18órától a Művelődési Házban tartandó polgármester jelölti bemutatkozásra, majd azt követően a meghívott vendégeimmel: Szabó Imrével a Pest Megyei Közgyűlés és Önkormányzat elnökével, Bajnai Gordonnal a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Fejlesztéspolitikai Kormánybiztosával és dr.Bóth Jánossal kistérségünk elnökével Verőce 2007és 2013 közötti fejlesztési és beruházási lehetőségeiről a lakossággal folytatott beszélgetésre.

Meghívom továbbá szeptember 29-én pénteken az általunk kezdeményezett polgármesterjelöltek közötti nyílt vitára és programegyeztetésre,

melyen vendégem: DR. Eörsi Mátyás hazánk parlamentjében az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának Elnöke, az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének frakcióvezetője / a többiekkel még egyeztetek/. Ennek az estnek Eörsi Mátyás után az „Ideje lenne végre felfedeznünk azt , ami összeköt és nem mindig csak azt , ami elválaszt minket” címet szeretném adni.Minden észrevételét javaslatát előre is megköszönöm.

Maradok Tisztelettel.

Baranyi Barna

Polgármesteri Szolgálatra Készülve

30/ 231 28 60
tini
| 2006.09.16 13:45:40
Igaz az a közmondás, hogy a férfiak szívéhez a gyomrukon keresztül vezet az út. Úgy látszik néha az agyukhoz is ily módon lehet eljutni. Az sem mindegy ki állja a számlát és miért. További jó étvágyat!
Szakonyi István
| 2006.09.16 11:13:35
Tisztelt Haspók??!!
Elveimmel ellentétben engedje meg, hogy reagáljak levelére, mely engem a múltbeli besúgó hálózat rendszerére emlékeztet, mivel nevét nem fedi fel. Említett "hozzászólásában" ön azt írja, hogy csak "kajálni" jár Verőcére. Akkor honnan ez a jó információ, honnan ismeri a családfákat, beceneveket. Egyébként némi tévedés szorult bele, önre bízom, ha ilyen jól informált,akkor találja ki, hogy mi az.
Én vállalom a nevem ellentétben "sogór"- ként említett Szakonyi István vagyok, úgy érzem nincs szégyelni valóm. Sem a falu, sem az ugynevezett "haspók" előtt. Eddig is sokat tettem a falu érdekében,a faluért ezeddig csak a pályán kívűlről. Pont ez motivált abban, hogy megpróbáljak nyíltan kiállni a falu érdekében és annak vezetésében, mint képviselő tevékenykedni. Pont ez ellen, amit ön felvetett korrupció visszaélések. Ezeddig sajnos nagyon sok pénzem (cégem pénze, SZAKSZER KFT.) bánta ezt. Ezuton kérem ki magam és polgármester jelöltünk nevében a rágalmait, gyanusításait. Amitól egyébként az ön szavait idézve nekem is "rókázhatnékom van".
Különösen, ha azt veszem alapul, hogy ön csak "kajálni" jár Verőcére. Egyben azért reménykedek és bízok, hogy ön nem az esetleges "másik" oldalról felbérelt (felkért) pankrátor.

Tisztelettel:
Szakonyi István
dr demeny
| 2006.09.15 16:44:02
Haspok!
Nem tudom ki ön, de a névtelenség mögé bújva butítani a népet ismerős taktika. Már közel nyolc éve teszi ezt az a személy akit ügyesen úgy támad, hogy másokon csattanjon a szemét.
Téved, ha azt gondolja mindenki buta- persze mindenki magából indul ki.
Nekem egyik jelölt sem rokonom "még farokvégi fokon" sem (idézem de igazán visszataszító ez a megközelítése).
Üzlettársa sem vagyok senkinek.
Azt azonban megértem, hogy bár mocskolódni névtelenül mer ilyen kvalitással megméretkezni nem mer.
Azt gondolom "irodalmi munkássága" nem jó a köznek, szálljon magába ezt kívánom önnek.
Szrob
| 2006.09.15 01:48:15
Kedves Haspok!
Mielőtt még teljesen összekuszálódnának azok a rokoni és egyéb érdekszálak, melyeket felfedezni vélt a verőcei választási kavalkádban, egy engem érintő állítását szeretném tisztázni.
Én, mint a hozzászólásában megszólított "bankos" sem közös tulajdonnal, sem rokoni szálakkal, sem más egyéb érdekkapcsolattal nem kötődöm és korábban sem kötődtem a jelenlegi polgármesterhez (B.F.)
A jelenlegi polgármester sógoraként említett polgármester-jelölttel (Csillag Lászlóval) vagy az Őt támogató képviselő jelöltek egyikével sincs sem közös tulajdonunk, sem közös vállalkozásunk.
De ha bármi jó hírt tud velem közölni, hogy időközben miben lettem én tulajdonostárs Szokolyán (??), kérem, tegye meg. (Tudtommal nincs sem ingatlan, sem ingó vagyonom Szokolyán.)

Mindezt azért tartom fontosnak tisztázni, mivel a jelenlegi - Ön által fogalmazva - "minden csibészséget tudó" polgármesterrel szemben pont azért kívánunk választási alternatívát kínálni, mert mindannyian azt az alapelvet valljuk, hogy a "mutyi" nem lehet alapja egy felelős önkormányzati gazdálkodásnak.
Ezért a "csapat" összeállításakor deklaráltuk (és ezt az Ön által is olvasott tájékoztatónkban írásban vállaltuk):

Önkormányzati vagyonhoz sem a leendő polgármester, sem a képviselők, sem ezek családtagjai ill. vállalkozásaik, és érdekeltségi körükbe tartozó egyéb szervezetek a ciklus alatt nem juthatnak.

Azt hiszem ez a deklarált és általunk követni kívánt alapelv éles ellentéte és meggyőződésem, egyben jobb alternatívája a jelenlegi gazdálkodásnak, és az azt irányító jelenlegi polgármesternek.

A magam nevében kijelenthetem, hogy nem indulnék az önkormányzati választáson, ha az alternatívát kínáló "csapatunkban" hiteltelen és csak egyéni érdekeket preferáló tagok volnának.
Mindannyiunknak van komoly, felelősségteljes feladatköre, állása, rendszeres jövedelme, és ezidáig nem besározódott jó hírneve, becsülete.
Ezt egyikünk sem teszi kockára vagyoni előnyökért ... mert mi és családjaink még 4 év múlva is szeretnénk Verőcén élni, és az ittlakók szemébe nézni. (meggyőződésem, ez ma már néhány más jelöltnek egyre nehezebben megy)

Tudom, a jelöléssel sok támadás is érhet, és a sárdobálás elől nehéz lesz majd kitérni, ha az hátulról jön.
De egy valamit mégsem értek...
Ha valaki a közért - juttatást nem várva - szeretne dolgozni, az "gyanus".
Ha valaki nem csak a pálya széléről bekiabálva szeretne kritizálni, hanem dolgozna, változtatna is, az "gyanus".
Kérdem én: Miért ?? Nem ez volna a normális ?? Nem ettől lesz jobb ez a település ??

Máskülönben ha Ön Verőcére jár étkezni és azt esetleg a Duna part környékén teszi, legyen óvatos ... ott minden adag étel mellé konspirációs elméleteket tálalnak a jóízlés megzavarása érdekében :-)

Ja, és kérem, ha legközelebb a neten meg kívánna szólítani, azt ne az általam képviselt bank nevével tegye, mert nálam a munka élesen elkülönül a magánélettől és mindez méginkább elválasztandó a vállalt közfeladattól! Bár mindhárom területen törekszem a hitelességre és a megbízhatóságra.

Üdvözlettel: "Szrob a bankos"
alias Szerdahelyi Róbert
Haspok
| 2006.09.13 18:11:51
Verőcei barátaim kezembe nyomták a sógorok egymás közt verőcei választási esztrádműsor két füzetét. A Bethlen Farkasét meg a sógoráét Csillag Laciét.Ő a nagymarosi horgászboltos a Bethlen Sára Farki lánytestvérének a férje. Híresztelik, hogy nincsenek jóban. Ez a kis Farkinca nagyon játékos huncut. Minden csibészséget tud, de most lehet, hogy levágják.
Komolyabban a csapatokban sok a koma, remélik, hogy minden nap lesz majd lakoma. Farkinak sógora Csillag Laci neki sógora Szakonyi másként sógor van a Dunakanyar Rádióból, meg egy tesi tanár,meg egy lovas autószerelő kolléga, meg egy boltos apja,meg a Farki sógornőjének a fia,meg a hugocska révén a szinte sógor. És ez mind össze vissza képviselőjelöltként állítólag két csapatban. Még jó, hogy a váci CIB bankos csak tulajdonostárs Szokolyán. Azért én máshova viszem a pénzem. Nekem rókázhatnékom van a farkas két kamu csapatából, ami mostmár biztosan egy, bár nem értem. Van köztük akit eddig tiszteltem szimpinek tartottam.
Pedig én kajálni járok Verőcére.
Figyusz sok verőcei fikusz!
Ha nem akarjátok hogy a Bethlen családban maradjon a sok simli meg a lenyúlt holmi, ébresztő!
Hülyére vesznek benneteket a választásokon. Kutya a kutyát, testvér a testvért meg a koma sógor jóbarátot nem eszi meg. Nagyon rafináltak ezek együtt. Még szerencsétek, hogy indulnak mások is.
[ 1-10 ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Hlinka Bt.

Vácduka
konténerszállítás, konténerrendelés, konténer bérlés, konténer vác
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
A Rám-szakadék
Dömös
túra
Nagybörzsöny - Királyrét
típus: gyalog
A Börzsöny Akciócsoport 2002-es Vándortúrájának útvonala.
apróhirdetés
Kiadó egy 2021-ben épült igényes kialakítású ikerház önálló telken, dupla garázzsal. A ...
VÁC VILLANYSZERELÉS VÁC VILLANYBOJLER JAVÍTÁS VÁC SZŐDLIGET VILLANYSZERELÉS SZŐDLIGET ...
Musical Nanny Vác és környéke Kedves Szülők! Vácon és környékén, hétköznapokon ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Eladó Vác – Deákváron téglaépítésű utcai bejáratos üzlethelyiség! Az ingatlan ...
- Eladó 25 éve 10x16m2-en épült, földszint+ tetőtér téglaépület. Földszinten ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Balassagyarmaton felújított 3 szobás családi ház 150 m2-es vendéglővel ...
- Eladó Kisecseten egy 6956m2-es építési telek! A közművek az utcában találhatóak, ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU