Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás

16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu

társasjátékok
FÓRUM

fórum · adatkezelési szabályzat

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Verőce KézMűvészei, Egyesülhetnétek !

Málnabor
| 2011.11.22 18:01:07
Az elmúlt napokban az a személyes benyomásom keletkezett, hogy támogatás vagy részvételi igény nemigen, viszont aggály annál több van. Kár.
A fejemben jól hangzott az ötlet :)

Ezen felül természetesen senki sem akar zászlóvívőként aktivizálódni - és igazán én sem.

Őszintén köszönöm a hozzászólásaitokat, konstruktív segítségeteket!
:( Részemről lezártnak tekintem a kérdést.
V8
| 2011.11.18 08:50:40
"Köszönöm, az imént kapcsolatba léptem az Úrral."

Ez nagyszerű, emberek milliói csak áhítoznak rá!! :) :)

Na jóó, viccet félre téve :
Ez az ötlet jelenleg egyedülállóan jó...
Jelentkezett már valaki?
Málnabor
| 2011.11.15 16:23:25
Egy a Községközpontban fekvő "Gyűjtőműhely" mindenekelőtt a Verőcén fellelhető Kézművesek és Művészek reklámozására(!) szolgálna. Nem a már meglévő műhelyek kiváltását célozná meg.
Talán még egy egészséges verseny is kialakulna a hasonszőrűek körében, tovább emelve a színvonalat.

...ez csak a theória. De azért előrebocsátanám a fórumba látogató művészeknek címezve :)
Málnabor
| 2011.11.15 16:13:04
@ tulp: Köszönöm, az imént kapcsolatba léptem az Úrral.

@ mindenki:

Bevallom, nem sietős nekem ez az ügy. Jó ötletnek találtam, titkon reméltem, hogy valaki majd 'felkapja'.

Most viszont szépen lassan döcögve belefogok egy igényfelmérésbe. Azt gondolom, hogy egy ilyen "Verőce KézMűvészei" műhelynek éppen a Cukrászda melletti helyszín kölcsönözhetné a siker nagyon nagy hányadát - de nem hiszem, hogy egyedül elég gyorsan tudnám talpára állítani a dolgot.

Minden további művésznévért (tel. vagy webes elérhetőséggel) hálás köszönet!
tulp
| 2011.11.14 18:31:22
Kedves Forumozok!
Talán Jankovics Jánost is megkérdezhetnénk,hisz ö is elég régota küzd a müvészeti és kulturális programok szervezésével.A strandnak az a része ahol neki van egy kis kiállitoterme is többet érdemelne.Neki is lennének kapcsolatai,ismerösei a müvészvilágban.
Sok sikert, Tulp
Málnabor
| 2011.11.14 15:19:32
A fórumbejegyzés (ki-)javított szövegezését a bejegyzéssel egy időben elküldtem az Önkormányzatnak is, de onnan még nem érkezett válasz.

Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy bárki is reagál a bejegyzésre.

@ V8: .. a kiadó helység biztosan a legdrágább Verőcén, de a legjobb helyen is van - Mindenki belefut, távolabbról érkezők könnyen megtalálják. Mindig pénzt keríteni a legnehezebb :I

@ dr demeny: .. megértem a kitételét, de el nem tudom képzelni a kezdeteket stabil, a község/közösség érdekeit képviselő háttér nélkül. Nekem most csak az Önkormányzat mint olyan jutott eszembe. Neki legalábbis feladata.

@ Kalap: ..első körben leginkább kapcsolatokra lenne szükség. Ön sokat fórumozik - tud olyan személyt Verőcén, aki "mindenkit" ismer és továbbsegíthet?

@mindenki: Tudnak olyan személyt Verőcén, aki "mindenkit" ismer és továbbsegíthet igényfelmérés (művészek listája) ill. potenciális támogatók (mecénások listája) kérdésekben?
V8
| 2011.11.11 12:15:47
Kedves Málnabor :)
Van valami új hír esetleg?
Kalap
| 2011.11.09 23:09:00
Támogatom én is, de mivel sem művészi, sem anyagi tehetségem nincs, ezért, ha bármi robotolós munkára van szükség, akkor keressenek.
V8
| 2011.11.09 00:02:26
Újfent csatlakozom!!!:)
A "tetszik a mozgás"-hoz is! :)
dr demeny
| 2011.11.08 21:49:53
az ötlethez harmadikként jelentkezem, ha az onkormányzat nem jut szerephez. Egyébként van az ök-nak patinás béringatlana a strandnál. jó helyen. Jó lenne egy társulást alakítani.

Tetszika mozgás.
[ 1-10 ] [ 11-20 ] [ >>> ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Car Sector Autóvillamossági és Klímaszerviz

Vác
autóklíma szerviz göd, autóklíma szerviz vác, autóklíma szerviz dunakeszi, autóklíma szerviz sződliget, autóklíma szerviz rád, autóklíma szerviz kosd, hibakód olvasás és törlés, autóklíma javítás, autóklíma töltés, autóvillamossági és klímaszerviz, autóklíma beépítés, elektromos ablakemelők beépítése, állófűtés javítás, autórádió csere, autóhangszóró csere, akkumulátor árusítás, autó hifi értékesítés, generátor javítás, autó hifi beszerelés, mechanikus lopásgátlók, központi zárak, autóriasztó, akkumulátorok, önindítók, bosch akku, tab akku, perion akku, varta akku,
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Honvéd emlékmű
Vác
túra
Dömös - Prédikálószék - Pilisszentlászló - Visegrád
típus: gyalog
apróhirdetés
MOSÓGÉPEK , VILLANYTŰZHELYEK , VILLANYBOJLEREK JAVÍTÁSA VALAMINT UTÓBBIAK VÍZKŐTELENÍTÉSE ...
Naszálytej Zrt. váci telephelyére ...
Tündéri Jack russel terrier fajtiszta kiskutyák eladók! Egy kan és négy szuka ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Vác, Szent-Györgyi Albert utca 1 ...
- ELADÓ 420 m2 tehermentes építési telek tulajdonostól Vácon, Deákvár városrészben, az ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Jó állapotú második emeleti társasházi lakás Rétságon, ár alatt sürgősen eladó.
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU