Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Vízmű kontra kisember

szipkás
| 2010.06.21 05:31:10
Tibor!
Szerintem a Te neved tette meg hatását!
Nincs valami rejtett beosztásod a Vízműnél? A rád való hivatkozást követően azonnal jöttek!
:)
Aradi Tibor
| 2010.06.20 23:34:24
Szipkás!

Persze, hogy jöttek, mert híre ment, hogy "jattos" csávók vagytok.

:-)
dr demeny
| 2010.06.19 23:35:07
Nem akarok rosszmájú lenni, de az elfolyt víz a község pénztárából lesz kiegyenlítve, elfér a szökőkút számláján és az ellopott vizek okozta veszteség keegyenlítésén.
szipkás
| 2010.06.17 19:53:56
Az illendőség úgy kívánja, hogy ne csak a negatív, hanem a pozitív dolgokat is tárjuk a nagyközönség elé:

Csoda történt! Ma reggel nyolc órakor (persze némi trükkös fenyegőzést követően:)) barátomat hívta a DMRV művezetője, és megkérte (nem vicc: megkeérte!), hogy ugyan legyen szíves kimenni 10-re az ominózus telekre, mert küldi a szakembereket.
S, ahogyan az 2010-ben, Európában elvárható lenne, tízkor megjelent két nagyon udvarias, kulturált vízműves, és kérdés, akadékoskodás nélkül lemásztak az árokba, és kb. 10 perc alatt megszüntették a hibát. Ténykedésükért semmilyen ellenszolgáltatást nem kértek; sőt, ami furcsább: el sem fogadtak!!!
Továbbá, a hiba kijavításán fölül grátisz kivették, lekötötték a régi aknát-vízórát, és még jó pár jótanácsot is adtak a munkálatokat illetően. Ezt követően kulturáltan elköszöntek.
Szóval ilyen is van! Bár a pesszimista ember azt mondja:
- Miért nem tudtak már az első bejelentést követően Ők, a szakemberek kijönni? Mindenki jobban járt volna.
V8
| 2010.06.16 20:43:24
...és teljesen igazad van.. Hihetetlen, de igaz, így mennek a dolgok...
szipkás
| 2010.06.16 18:48:18
Üdv mindenkinek!

Már sok helyen elpanaszoltam az alábbiakat, de gondoltam megosztom itt is.
Alaphelyzet a következő: emberünket megbízták Verőcén, hogy a Szélesrét dűlőben, egy vikend háznál készítsen új vízóra aknát a meglévő helyett. (megjegyzem, hogy a meglévő az újabb típusú, henger alakú műanyag akna). Na mármost emberünk kivonult, és elkezdett ásni, de az első ásónyomot követően éktelen módon tört föl a víz. Mivel a víz föltörése csak egy bizonyos ponton volt észlelhető, hősünk értesítette a DMRV illetékeseit; miszerint valószínűleg csőtörés van, és - hab a tortán - ez a vízmű kezelésében lévő méretlen szakaszon (gyengébbek kedvéért: óra előtt) tapasztalható.
Na, erre kiérkezett két mókus a vízműtől , akik (megfelő maligánfok után) megállapították, hogy "nem lehet csőtörés, mert akkó' örvénylene a víz"! majd ezt követően - mint akik jól végezték dolgukat elvonultak. Illetve, bocs; előbb még némi jattért kiszivattyúzták a már kiásott (130x130x60cm) gödörből a két óra alatt felgyülemlett "talajvizet" és közölték, hogy "ez mán föjjebb nem gyün"! Na ezután a munkával megbízott hősünk két nap után kiment, és döbbenten tapasztalta, hogy bizony a kiásott gödör csurig van vízzel. Sebaj, gondolta. Kiszivattyúzta, és elkezdett ásni. Igen ám, de amikor továbbra is folyt a víz, az iszapon keresztül megfogta a csövet és döbbenten tapasztalta, hogy a tenyerét "kellemesen" bizsergeti a törött csőből feltörő víz. Mivel tovább dolgozni nem tudott, újra fölhívta a szakembereket (ügyfélszolgálat), akik közölték, hogy ők bizony a terepet már korábban fölmérő kollégáik véleményére hagyatkozhatnak. (Arra, aki kézrátéttel állapította meg, hogy nincs csőtörés!:)) Na, másnap újra telefon, hogy azért a víz folyik, mire a válasz az volt, hogy tudnak a problémáról, és JÚLIUSRA(!!!!) ütemezték be a javítást.
Ennyi pénze van a vízműnek? Vagy éppen ezt majd rajtunk fogják behajtani? Számításaim szerint júliusig annyi víz el fog ott folyni, amennyi egy kisebb család fél éves fogyasztása. Arról nem beszélve, hogy amíg ilyen "szakembereket" alkalmaz a vízmű, esélyünk sincs egy hiba precíz kijavítására.
Ebből kiindulva, ha nálam csőtörés lesz, inkább bevállalom, hogy meg bonton a plombát és magam kijavítom a hibát, minthogy ilyen embereket küldjenek a portámra.
Ja, még csak annyi, hogy az említett ingatlanon (csak a bejelentést alapul véve - pedig a probléma jóval korábbi keletű - ) folyamatosan ömli a víz.
Magyarosrszág: 2010. Gratulálok!
[ 1-10 ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Car Sector Autóvillamossági és Klímaszerviz

Göd
elektromos és mechanikus lopásgátlók, tab energiser, központi zárak, elektromos ablakemelők beépítése, önindítók, mabisz minősített riasztók beszerelése, egyedi indításgátlók beszerelése, klíma beépítés, javítás, töltés, állófűtés beépítés, javítás, bosch, perion, , generátor javítás, autó hifi értékesítés, autóvillamossági és klímaszerviz, autóriasztó, akkumulátorok, hibakód olvasás és törlés, varta, immobiliserek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
A Vörösház
Vác
túra
Kismaros-Diósjenő túra
típus: gyalog
A Fitt-Fut Alapítvány túraajánlata:
Kismarosról a gyermekvasúttal Királyrétig megyünk, innen a Taxi nyiladékon, majd a Grófi úton keresztül a Magas-taxi turistaházhoz érünk. A kék ...
apróhirdetés
Sződligeti italdiszkontba keresünk árúfeltöltő munkatársat. Jelentkezni ...
29 éve Magyarországon működő, osztrák tulajdonú, fémipari cég ...
MATEMATIKA KÜLÖNÓRA! Felkészítést vállalok matematikából közép- ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Ritka lehetőség Vác belvárosában, a Duna-part közelében! Igazi különlegesség, ...
- Vác, Deákváron 1976-os építésű kétszintes tégla sorház garázzsal és saját kertes ...
Ingatlanok Dunakeszin
- Eladó Dunakeszi központjában egy azonnal költözhető, tehermentes, 58 nm-es ikerház. Az ...
- Eladó Dunakeszi közkedvelt részén, Duna-part közelében kétgenerációs családi ház! A ...
Ingatlanok Kismaroson
- Eladó Kismaros Börzsönyliget Ciklámen utcában 991 m2 építési telek erdei környezetben. ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Eladó egy 47 négyzetméteres társasházi lakás Diósjenőn! A lakásba lépve egy világos ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU