Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Dr. hegedűs Lóránt püspök úr Verőcén

Kalap
| 2009.10.13 10:31:58
Kedves fórumozók! azt hiszem e vita mára meddő lett, nincs is értelme folytatni, látom, hogy erre hajlandóság sincs, úgy hogy nem is ragoznám tovább. Viszont kíváncsi lennék, hogy végül ki az, aki el tudott jönni a rendezvényre? Véleményem szerint nem sikerült rosszul, sok olyan ember eljött, akire nem számítottam, viszont a nagy szívfájdalmam az, hogy azok nem jönnek el, akikre számítanék. Nagyon fontos lenne, hogy helyben kialakítsuk az összetartó és dolgos közösségeinket, de ,ha a szimpatizánsok, az "elvbarátok" nagy része nem jön el, úgy ez nem fog sikerülni. Hajlandóak vagyunk arra, mi több célunk, hogy a faluval együttműködve és véleményüket meghallgatva alakítsuk ki helyi programunkat (melynek vázát a Jobbik programja, illetve a monoki példa szolgáltatja), szervezzünk kulturális és egyéb típusú rendezvényeket. Azt, amire igény van, ha filmklubra, akkor azt, ha másra, akkor pedig azt. Ehhez szükség van a kommunikációra és a személyes találkozásra. Kérek mindenkit, hogy akit kicsit is foglalkoztat ez a téma, az legközelebb segítsen minket így. Ettől függetlenül jó érzéssel fejeztük be a rendezvényt, úgy érzem színvonalasra is sikeredett, sajnos a falu nem csinált felnőtteknek szóló megemlékezést, így fontosnak tartottuk, hogy az aktualizáláson túl igazán átfogó képet adjunk történeti tragédiánkról. Püspök úr pedig történeti távlatokban beszélt, mind Mo, mind a világ problémáiról, amiken, ha nem tudunk változtatni, akkor felszámoljuk önmagunkat! várom a véleményeket! Szebb jövőt! Üdvözlettel, Kalapos Gábor
UI: Két helyi jobbikos beszéde remélhetőleg a napokban felkerül írásos formában a honlapunkra, míg püspök úr beszédet, vagy legalább egy részletét videó formában kívánjuk közzé tenni. A Cím: http://verocejobbik.atw.hu/
Alien
| 2009.10.10 13:23:07
És szerencsére megégették, olajban főzték, lovakkal szaggatták, stb... őket! (különben nem maradtak volna fenn, mint elrettentő példák!) Magam részéről a kevésbé elmebeteg dolgokat kedvelem... Pl. ahol senkit sem kell megszégyeníteni, kiközösíteni, megégetni... Bár úgy látom ön nem túl megszégyenült, kedves rozsa59!
rozsa59
| 2009.10.10 11:51:48
Tévedés, kedves V8. A próféták, anno belső küldetéstudatuk miatt vitték a jó hírt. Kezdetben kigúnyolták, üldözték, megszégyenítették és kiközösítették őket... :))))
V8
| 2009.10.10 10:19:46
Nem azt mondtam, hogy sokan prófétának hiszik, mert akkor valószínűleg az is lenne..:)
dr demeny
| 2009.10.09 21:45:13
Tanulságos, figyelemre méltó!
Rozsa59 tetszik és rokonszenvezek gondolataival, stílusával. Nem baj ha prófétának hiszik, rosszabb lenne, ha együgyűnek.
Einherjar
nem pont értem,de nyilván az én hibám.

Ady nekem (sok tekintetben) magas, Hegedűs úr "szókimondása" követhetetlen, bár kétségtelen vannak szavak, amik többre érdemesek mint igazgyöngy a szemétben. Csillog csak nem értjük miért ótt és úgy és egyáltalán ott a helye?

Remélem senki nem érzi támadásnak, vagy igen?- minek?
rozsa59
| 2009.10.09 14:17:52
"ön sosem lesz a szememben hiteles ember"-írja kedves Kalap és ezúttal nagyon pontosan fogalmaz. Az ön szemében valószínűleg sosem leszek az, ettől még hiteles személynek tartom magam és tartanak mások is. És nem attól leszek az, hogy Ön mit tart rólam, attól sem, hogy megadom-e a nevemet egy fórumon.
A beszédét el fogom olvasni, majd reagálok rá.

Kedves V8. Sajnálom, hogy azt gondolja, hogy a próféta szerepében akarok feltűnni. Én csak sokat írok, gondolkodom, elemzem a helyzetek, mert ez a foglalkozásom és a hivatásom is egyben.
De ha már rám vetíti ezt a szerepet, akkor legyen, a próféta uis. az, aki küldetése tudatában hirdet, tanít.
Elmesélek tehát egy történetet:
1854-ben a nagy londoni kolerajárvány idején John Snow brit orvos megsejtette, hogy a megbetegedések összefüggésbe hozhatók egy fertőzött kúttal. A megbetegedett emberek ugyanonnan hordták a vizet. Leszereltette a nyomókart, ezzel megszüntette a fertőzés forrását. A kútlezárás megoldotta ezt a problémát, de nem oldotta meg azt, hogy hogyan jutnak az emberek tiszta ivóvízhez. Ehhez azt kellett kideríteni, hogy hogyan fertőződött meg a kút és mit lehet tenni ellene. (Túl közel építették a latrinákat s meglévő ivóvízkészletekhez, a fekáliával szennyezett víz terjesztette a kolerát és más súlyos betegségeket.)
V8
| 2009.10.09 00:03:18
Az a baj hogy néhányan magukat kiáltják ki prófétának...:)
Igen, én is "inkognitóban" vagyok, bár nem sok V8-as gurul a verőcei utakon..:)
Én azért legurulok megnézni a rendezvényt...
Kalap
| 2009.10.08 20:02:28
Kedves V8! Köszönöm a dicséretet. Veled kapcsolatban pedig annyit, hogy úgy érzékelem, hogy rózsa59-el ellentétben te nem akarsz névtelenül próféta szerepében feltűnni és dicsekedni az érdemeiddel. Nem használsz annyira nagy szavakat, stb. Ettől persze örülnék,ha mindenkinek tudnám a nevét,de a kettő nem ugyanaz.
UI: A rendezvényen nem beszélek, mert nem az én műfajom, lámpalázas vagyok és az előadásmódom is gyenge. Viszont Róza szobi elnökasszony mondja majd el az általam írt beszédet, aki kíváncsi rá majd őt figyelje és várom a kritikákat:) A történeti hűségre nagyon törekedtem, aktualizálás pedig van benne, de nem oly mértékben mint máskor. Aki pedig nem tudna eljönni, az olvassa a honlapunkat, ahol már a következő hét elején fent lesz a beszéd, már az én nevem alatt. Reményeink szerint Hegedűs püspök úr beszédét pedig videó formában tudjuk feltenni, de ezt még nem ígérhetjük, mert a technika ördöge közbeszólhat. A honlap címe: http://verocejobbik.atw.hu/
V8
| 2009.10.08 16:26:15
Kedves Kalap, ez jó volt és igaz.
(mondom én, a személytelen V8 :) )
Kalap
| 2009.10.08 16:17:46
Kedves rózsa59! Az egyetértés, nem értés kérdése nem érdekel ebben a tekintetben. Mondok egy példát: kuruc.info, mindenki ismeri, csúnya fogalmazású és sokszor alpári és tényleg szélsőséges oldal. Ellenben rátelepedtek picit a Jobbikra és ezért sok téma van, amiben kétségtelenül egyetértek velük, na meg sok olyan tabut döngettek, ami tetszett nekem ( rasszista megnyilvánulásaik, vagy az örökös zsidózásaik nem). Mégis azt mondom, hogy nem tisztességes, hogy névtelenül írnak, mert egyszerűen gyáva az ilyen ember és elvész előttem a hitele.
Sosem írnék így. Ez az én értékítéletem és ön dolga, hogy elfogadja, de írhat ide bármit, ön sosem lesz a szememben hiteles ember. Nem csak azért,mert nem jön el, ezt szögezzük le, csak példának okáért ez egy jó alkalom lett volna, hogy megmutassa valóban milyen ember is ön. Mert kedves rózsa59 lehet interneten írogatni nagyon okosakat, de az embert a tettei minősítik, nem ez, márpedig egy arctalan, névtelen és személyiség nélküli ember nem cselekszik. Ön pedig a szememben ez, mert adja meg nekem a jogot, hogy egy olyan embernek, akinek csak a keresztnevét sejtem annak azt se higgyem el, amit kérdez. főként, ha még hajlandóságot is mutat arra, hogy ne fedje fel a kilétét. ismeri a mondást: " messziről jött ember azt mond,amit akar" Ez az interneten sokszorosan igaz, így írhat bármit, nem lesz sok értelme. Hogy akart segíteni filmklub szervezésében, ha a nevét sem akarja elárulni?? Azért ez életszerűtlen.
[ 1-10 ] [ 11-20 ] [ 21-30 ] [ >>> ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Keresztes Alpin - Favágási szolgáltatás

Kismaros
alpintechnika, fakivágás, fakivágás alpintechnikával
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Fáy András egykori présháza
Fót
túra
Verőce körtúra
típus: gyalog
apróhirdetés
Szakképzett értékesítőt keresünk Naszály ...
Vác-Alsón működő műanyaggyártó üzemünkbe ...
Jó nap, Pénzügyi válságban van? Megtagadta a kölcsönt a bank? Hitelre van ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Eladó Vác – Deákváron téglaépítésű utcai bejáratos üzlethelyiség! Az ingatlan ...
- Vác – Belvárosában 2 emeletes társasházban eladóvá vált egy felújított ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Alsópetényben a Cserhát dombjai között, Budapestről 58 km-re egy bájos Nógrád megyei ...
- Eladó Alsópetényben tóra, hegyekre panorámás közel 3000 m2, osztható, jelenleg ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU