|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
időjárás |
|
 |
16°C |
|
|
Nappali: |
Éjszakai: |
|
 |
17°C |
 |
8°C |
|
|
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
|
 |

|
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - műv.ház igazgatói pályázat |

dr demeny |
| 2009.02.16 19:54:31 |
Tisztelt Gál Péter Úr!
Jó szeme van és köszönöm, hogy leírta ezeket a figyelmeztető sorokat. Sajnos nálunk csak a szobor és nem a szellemiség van jelen. Köszönöm azt is, hogy kártérítési perrel nem hozza még kellemetlenebb helyzetbe a település lakóit, mert hát mi fizetjük a révészt.
Sok sikert a további tevékenységéhez! |
Gál Péter |
| 2009.02.16 11:41:19 |
Kedves Testületi és Bizottsági Tagok!
Mint volt pályázó, elolvastam a jan. 13-i testületi ülés e tárgybéli anyagát. Természetesen minden jogszerűen zajlott, mégis hadd említsem meg, hogy egy ügyes, izgalmas színházi előadás szereplője lehettem. Első jelenetképpen elmentem Verőcére,igyekeztem megismerni a település életét, a hely szellemét, a kulturális kínálatot, a közösségek tevékenységét, tehát igyekeztem becsülettel felkészülni a pályázatra. Sajnos, akkor nem mondta senki, hogy fölösleges a próbálkozás, mert nem azért zajlik a pályáztatás, hogy pozitív eredménye legyen. A második jelenet a bizottsági meghallgatás volt. Itt is nagyon szépen, ügyesen zajlott a színjáték, azt hiszem, én is becsülettel helytálltam. A drámai csúcspont ezután, vagyis a végén következett, mikor a lépcsőházban megtudtam a másnapi eredményt. Be is következett!
Mindazonáltal semmi sértettség nincsen bennem. Jó volt megpróbálni az újrakezdést, jó volt megpróbálni magam. Köszönöm Bézsenyi képviselő úrnak, hogy komoly elszánásomat észre vette, és a lakhatási kérdést nem vette ürügynek úgy, mint talán mások.
Bízom benne, hogy Wass Albertnek nem csak a szobra, hanem egyenessége, becsületes szelleme is döntően jellemző lesz Verőcére. Ehhez sok szeretetet, benne az igazság szeretetét is kívánom a verőceieknek! Gyönyörű településük van, e külcsínhez méltó legyen vezetőik belbecse.
Szeretettel: Gál Péter népművelő |
A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

|
|