Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - 0%politika100%konstruktív

Globalizációellenes
| 2011.08.10 11:36:11
Üdvözlet az olvasótábornak és a hallgatóságnak.

Én azon okból ragadtam billentyűzetet, miszerint a napokban dúló angliai zavargások okán a The Sun nevezetű videóportálon nézelődtem és döbbentem vettem észre ezt a videót: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/video/sun-exclusive/3731848/BNP-officials-give-Hitler-salute.html

Na most én megértem, hogy hírünket kell vinni a világba, de azért ha lehetne ne mindig a rossz oldalról próbálkozzunk. Aki nem tudja a videót megnézni, annak ajánlóm a cikket olvasásra:
http://index.hu/kulfold/2011/08/04/a_sun_huledezett_a_magyar_szigeten/

Aki meg úgy gondolja, hogy ez természetes, annak meg ajánlóm megnézésre a Zeitgeist elnevezésű, kimondottan a videómegosztókon fellelhető kisfilmet.

Egyébként meg, Magyarországon nem sok neonáci van, de nem elszigetelt jelenségről van szó, mire alapozom ezt?
Én egy olyan európai közösséghez tartozok, akik az öt világhatalom ellen szólal fel, bárhol a világon. Mert ha már eltörölték névlegesen a rabszolgaságot, akkor egyszer már ténylegesen is eltörölhetnék! Visszatérve a neonáci jelenségre hazánkban, a napokban felröppent egy hír, miszerint angliai városokból több tucat baloldali aktivista illetve a németországi Red-Wing több tagja érkezik majd hazánkba, meglátogatják a Verőcei Csattogó völgyet is... ez csak azért érdekes, mert azok akik Angliából érkeznek, többségük Birminghamiek, abból a városból, ahol pl. tegnapelőtt 700 angol rohamrendőr távozott futva...
Szóval én azért elhiszem, h a Csattogóvölgyi tulajdonosnak ez egy biztos megélhetési bevételt jelent, de ha lehet.... ne húzzuk magunkra az össze nyugati futballhuligánt és szélsőséges aktivistát....mert hát én nem tartom a magyar rendőrséget arra alkalmasnak, hogy egy ilyen megmozdulást meg tudjon akadályozni.

Köszönöm.
dr demeny
| 2011.08.05 23:40:56
Jól látja kedves kiki. Verőcén ez a jogrend- Akinek joga van intézkedni nem intézkedik, a határozatot késve hozza meg a jogerőre emelkedés előtt már be is fejeződik, egy esetleges fellebbezésnél megálapítják a jogsértést és a jegyzőt felelőségre vonja a munkáltató. Ez a testület?! Szakértelem, elkötelezettség nélküli testület. Erre már példa is volt és fizettek is a jóemlékűnek tetemes kártérítést. Ismét mi fizettünk a tudatlanságért.

Tudja néhány évvel ezelőtt a pm aki egyébként irányítja ellenőrzi és időnként minősíteni köteles a jegyzőt, azt mondta neki van legitimnációja. és tudja mit igaza van. amíg talál tudatlan támogatókat ez így is lesz. Verőcén ez a törvény.

Tenni? igen. A tetület hivatali hatalommal visszaélés miatt feljelenthet a választók pedig legközelebb 2014-ben változtathatnak ezen a helyzeten ha akarnak.

Véleményem szerint míg a "politikusság" nem szakma a tudatlan, de rafinált embereké a terep a mi pénzünkön.

Tudja sokan háborognak a megélhetésért lopkodók ellen, de szemlesütve nézik el a köz eltulajdonítását fel sem fogva, hogy a köz az egyénekből áll. Amíg ez nem változik semmi nem változik.

Egy érdekes gondolat; megy a herce-hurca, hogy kit vigyenek bíróság elé az államadósság növekedése miatt. Mintha nem is vennének tudommást arról, hogy az önkormányzati szféra mekkora szeletért felel ebben a növekedésben. Pl ezstergom, debrecen... ezer milliárd nagyságú a túlköltekezés azaz a hiánygenerátor.
kiki
| 2011.08.04 19:05:57
Szintén örömmel vettem a Magyar Sziget rendezvény határozat közlését. Azonban néhány kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. Talán valaki tud válaszolni rá.
1.) A rendezvény augusztus 1-től kapott engedélyt. Akkor július 31-én, a nulladik napon milyen jogcím alapján működött a rendezvény. Vagy senkinek nem túnt fel, hogy rendezvény van?
2.) Ha bármely állampolgár, szervezet meg kívánja fellebbezni a határozatot és a fellebbezésnek helyt adnak, utólagosan milyen szankciói vannak? Ugye meg nem történté már nem lehet tenni a rendezvényt. Talán az utólagos engedélyező jegyzőt felelősségre fogják vonni, vagy csak születik utólagosan egy határozat, hogy nem lehet Magyar Sziget rendezvény, ami akkor már véget ért és irattár?
Nem rendelkezik jogszabály arra vonatkozóan, hogy egy határozat fellebbezési ideje a határozatra vonatkozóan halasztó hatályú? Vagy csak egyszerűen a mi kis községünk áll a jogszabályok felett?
V8
| 2011.08.03 20:54:53
Sajnos ebben a két levélben túl sok az igazság...:) De tényleg.
Hol vannak kockakő-ezrek? Tényleg van ilyen? Amiket Verőcén felszedtek? Az megvan? Bár gondolom hogy megvan, patinás dolog az ilyen, néhány szebb háznál frankón mutathat...:)))
Kár, hogy a világ nem változik, mint ahogy a benne élők sem.

Jó lenne tudni valamit a moziról. Verőcén van színjátszó csoport, vagy valami hasonló?
Ilyen jó kis település, művházzal, mozival, és annyi jó program van, mint gőzmozdonyon piros festék. Kár.

A fórumra meg tessék visszatalálni mindenkinek, régebben milyen jó volt!!:)
dr demeny
| 2011.08.03 18:44:43
Beleolvastam egy kicsit a helyi médiafelületbe és látom, hogy májusi az utolsó testületi jk. Aztán az előterjesztések, bár a jegyzőkönyv aztr reögzíti, hogy mellékelve a jek-hoz mégsem olvashatók.

A leginkább meglepő számomla a telekadóval kapcsolatos napirend az áprilisi ülésen, mintha senki nem tudná, h év közben is módosítható az adórendelet csak az adózóra kedvezőbb módon. Megdöbbentő ami a dunaparti ingatlan bérbe adása körül alkakult ki.

A Magyar Sziget rendezvény határozat közlését nagy örömmel vettem, csak nem értem. A rendezvény aug 1-11. időre van engedélyezve. a határozat elleni fellebbezés 15 nap azt követően válik jogerőssé. A határozat meghozatalának napja augustus 02. ha ezen a napon kézbesítették is a fellebbezési határidő 18.-án jár le, tehát a rendezvény befjezését követő 7. nap elteltével.

Van jogod csak gyakorolni nem tudod? Biztos a véletlen műve és nyilván nem felelős senki ezért, remélem ugyanilyen toleráns lesz az állampolgárok ügyeiben is a hivatal.
dr demeny
| 2011.08.03 17:49:47
Igen nagyon kihalt a fórum. Biztos mert minden rendben megy, vagy talán érdektelenek lennénk, netán belefáradtunk a feleslegesnek tűnő szövegelésbe?

A testületiket se nagyon lehet követni. Nem tudom mivan a mozival, mint ahogy azt sem, hogy a választásokkor nagy híreharangot kongató kenőpénz ügyről meg néhány más szaftos ügyről se hallok semmit.

Azt se tudom, h. a pm. által megőrzésre átvett kockakő ezrek vajon hol vannak, hogyan őrzik, mennyi van belőle még?

Érdekes, hogy a patakmeder 5-10 széles sávját szabadon kell hagyni kivéve Verőcén? Lásd Lósi völgy. Vagy érdekes, hogy miként viszonyul az élővizek tisztaságához a patak mellett felhalmozott trágya amit csak úgy mos be az eső.

Szóval minden rendben nincs is miről beszélni. Minek is?
V8
| 2011.07.28 19:15:04
Elég kihalt lett a fórum, kár érte!!

Ki-mit-tud a verőcei moziról? Be lett zárva - ez annyit jelent hogy ki is lett pakolva, székek, vászon, stb.? Vagy újra indítható lenne?
vvpoe
| 2009.03.18 15:38:48
Tisztelt Verőcei polgárok, fórumozók, olvasók!

Örömmel értesítek mindenki, hogy 2009. 03. 16-án szolgálatba állítottuk első gépjárművünket. A gépkocsi szolgálati autó az egyesület tulajdona. A továbbiakban ezzel a gépkocsival próbáljuk megoldani, a szolgálati feladatainkat. Az autó teljes mértékben felmatricázott, az egyéb gépjárművektől elkülönülő. VÉDELEM 2007 POLGÁRŐSÉG VERŐCE feliratot láthatnak az autó oldalain illetve a hátsó részén.

Ezzel kapcsolatos véleményeket, megítéléseket, észrevételeket várok a település lakosságától illetve kérem jelezzék láthatóságunkat a közterületen.

Visszajelzések itt a fórumban, vagy a vvpoe@freemail.hu email címen tehetők.

Fontos, hogy megítélések, vélemények, meglátások érkezzenek a munkánkról, mert csak így tudjuk az esetleges hiányosságokat pótolni, munkánkat javítani.

Köszönettel:
Horváth Zsolt
elnök
dr demeny
| 2009.02.22 09:04:38
Tisztelt Tejfalussy Úr!

Tökéletesen igaza van, ezt korábban már én is feszegettem, hasonlóan a gázközmű vagyonhoz hasonlóan. Szíves figyelmébe ajánlom Magyarkút katonaság által kiépített vízhálózatának és vízkivételi rendszerének problematikáját ami hasonló bevételi és vízellátási lehetőségeket rejt. Ugyanakkor megfelelő forrásokkal továbbfejleszthető. A törpe (bio) szennyvíztisztító magyarkúti telepítése sem lenne utolsó vagyonrészünk ellentételezéseként.

Nekem eddig sikertelenek voltak törekvéseim, levelezéseim stb. Kérem tájékoztatását milyen az eredményessége?
Kontroll
| 2009.02.21 20:10:43
Iratjel: Verocei KozmuTulajdonReszesedes090220

Fax: 06-27/380-381
Verõcei Polgármesteri Hivatal
2621 Verõce


Juhászné dr. Baráth Márta mb. jegyzõ Úrhölgynek!

Közérdekû javaslat (a Ptk. 484-487. §-ra hivatkozással):

Szíveskedjék bejelenteni a Duna Menti Regionális Vízmûnél tulajdoni részesedést az általuk jövedelemszerzéshez használ verõcei tulajdonú közmûvagyonunk alapján.

Ezúton tud bevételhez jutni az önkormányzat a 70 millió Ft-os tartozása törlesztéséhez is.

Verõce, 2009. 02. 20.

Tisztelettel:

Tejfalussy András dipl. mérnök
2621 Verõce, Lugosi u. 71.
Tel./fax: 06-1/250-6064
Email: ujvizforras@freemail.hu
(TUDOMÁNYOS RENDŐRSÉG PJT)

P.s.: elõzõ beadványaimra is várom válaszát!
[ 1-10 ] [ 11-20 ] [ 21-30 ] [ 31-40 ] [ 41-50 ] [ 51-60 ] [ 61-70 ] [ 71-80 ] [ 81-90 ] [ 91-100 ] [ 101-110 ] [ >>> ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Mészáros Melinda e. v.

Vác
afrofonás, hajfelvarrás, haj kereskedés, hajdúsítás, hajhosszabbítás, 3d műszempilla, műköröm, manikűr
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Öreg rádiók kiállítása
Verőce
túra
Nógrád-Nagymaros (Országos Kéktúra)
típus: gyalog
A Fitt-Fut Alapítvány túraajánlata:
Az Országos Kétúra Börzsönyi szakaszát érdemes Nógrádról indulva elkezdeni, így nem a túra végére maradnak a nagy hegyek ...
apróhirdetés
Kiadó egy 2021-ben épült igényes kialakítású ikerház önálló telken, dupla garázzsal. A ...
VÁC VILLANYSZERELÉS VÁC VILLANYBOJLER JAVÍTÁS VÁC SZŐDLIGET VILLANYSZERELÉS SZŐDLIGET ...
Musical Nanny Vác és környéke Kedves Szülők! Vácon és környékén, hétköznapokon ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Vác közkedvelt részén a Nagymező utcában, 5 percre a vasútállomástól, csendes zöld ...
- Vác- Körtvélyesen eladó 2600 nm-es telek, kis nyaralóval! Vác- Körtvélyesen, Vác és ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Különleges lehetőség lovasoknak vagy szép kilátásért rajongóknak! 11.000 m2 ...
- Különleges lehetőség lovasoknak vagy szép kilátásért rajongóknak! 22.000 m2 ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU