Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás

16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu

társasjátékok
FÓRUM

fórum · adatkezelési szabályzat

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Miért és kinek jó a verőcei iskola egyházi működtetése?

V8
| 2010.08.07 16:20:20
Attól tartok, így lesz...
Kalap
| 2010.08.07 13:30:49
ebben az országban
Kalap
| 2010.08.07 13:30:29
Azt hiszem, hogy történt valami fajta feljelentés, de én is kíváncsi leszek rá, illetve ebbe az országban ez évek kérdése, mire lesz eredménye addigra lehet el is felejti a falu nagy része.
V8
| 2010.08.07 11:27:52
Egyébként most mi lesz ezzel a hangfelvétel-dologgal?
Csodálkozunk, hőbörgünk egy sort, és annyi??? Ez is úgy lesz mint minden ebben az országban?
Pedig csak kíváncsi vagyok az igazságra...gondolom nem egyedül.
blazejarnost
| 2010.08.06 20:21:29
Bocs, de én még mindíg a játszótérnél tartok.
Tegnap itt a honlapon megjelent egy közlemény, miszerint 11-én szerdán ESTE 18.00 órakor (!) árverezik a játszótéren lévő játékokat. Csak egy a bökkenő! Másnap 12.00-ig a szerencsés nyertesnek le kell bontani, éa el kell szállítani a megvásárolt játékot.
Lehet, hogy ez részemről már csak kukacoskodás, de az árverés kezdetétől az elszállítás határidejéig 18 óra áll rendelkezésre. És ebben benne van egy éjszaka.
Miért lett ennyire sürgős???
Eddig ráért?
Furcsa...
Persze, nem tudom, miért morgok már megint, hiszen nem igazán akarok licitálni.
Ettől függetlenül - szerintem - célszerűbb lenne az elárverezés helyett áttelepíteni őket a Kalap által említett Zentai-Brassói sarkán lévő játszótérre, ahol szintén elég sok kisgyerekes család lakik. De nyilván már megvan a vevő ezekre a játékokra is potom pénzért.
Kalap
| 2010.08.06 16:27:36
Igen, elkanyarodtunk, de ez belefér azt hiszem. Demény urat pedig nem értettük félre, ha figyelt, akkor látta, hogy azt írtam, hogy nem az ön hozzászólására reagálok elsősorban hanem általában érzek a pm személye miatt erdélyi ellenességet.
tosti
| 2010.08.06 10:18:44
bocs, de szerintem elkanyarodtunk a témától, emlékeztetőül:
http://www.dunakanyartv.hu/video.php?ev=2010&ho=01&page=video&video=H%C3%ADrad%C3%B3+2010.08.02.&button=Lej%C3%A1tsz%C3%A1s&page=video
dr demeny
| 2010.08.06 10:06:58
Köszönöm, hogy jól értettek.
Nem a székelységgel van bajom, hanem az öntömjénezéssel stb. Anyai ágon ha nem is grófi, de a becsülettel szolgált nemesség is megtalálható. Ez azonban az ő érdemük. Gyermekként hónapokat töltöttem el azzal, hogy éltem azt az életet, kultúrát. Higgyék el, azok az emberek nem hagynak kívánni valót maguk után. A pm. és eleji közöt egy azonosság van aki ismeri a történelmet tudja mire gondolok. Egy hibás alma helyett meg nem dobjuk ki a kosárnyit elvet helyeslem.

A gazdálkodást illetően nem vagyok olyan optimista mint kalap, a párbeszéd az iskola ügyében jelenleg elllehetetlenült.

Ami a bátorságot meg feljelentés jogosságát és félelmeket illeti. A szakszervezet feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a BKV gazdálkodásával kapcsolatban. Nekik nem kellett hanganyag, ülésezésgetés, igaz nem is érinti őket a helyi politika a településszerkezeti terv alakulása Verőcén.

Sokat szapulom a képviselőket gyáva tehetetlenségükért. Sajnálom, hogy Robi olyan feledékeny, hogy elfelejti, puszta gyanusítás alapján hogy hurcolták meg szüleit. A sors fintora, hogy sokkal tisztább helyzetben nem akarja az igazság kiderítését.
Kalap
| 2010.08.05 13:48:26
Igen V8! Ez is tendencia. Egy székely ragaszkodik a hazájához és szerintem a magyar politikának is a helyben maradást kell, kellene támogatnia, de ez nem tartozik ide.
V8
| 2010.08.05 13:34:08
Erdély-téma: ne keverjük össze a dolgokat. Nekem az erdélyiről egy székely ember jut eszembe, holott igen, erdélyi cigányból sok jön, loptak tőlem is nem egyszer. És szegény "erdélyieket" ezért egy kalap alá vesszük.
Mondjuk egy igazi székely sosem költözne ide. Szerintem.
[ 1-10 ] [ 11-20 ] [ 21-30 ] [ 31-40 ] [ 41-50 ] [ 51-60 ] [ 61-70 ] [ 71-80 ] [ 81-90 ] [ >>> ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Car Sector Autóvillamossági és Klímaszerviz

Vác
autóklíma szerviz göd, autóklíma szerviz vác, autóklíma szerviz dunakeszi, autóklíma szerviz sződliget, autóklíma szerviz rád, autóklíma szerviz kosd, hibakód olvasás és törlés, autóklíma javítás, autóklíma töltés, autóvillamossági és klímaszerviz, autóklíma beépítés, elektromos ablakemelők beépítése, állófűtés javítás, autórádió csere, autóhangszóró csere, akkumulátor árusítás, autó hifi értékesítés, generátor javítás, autó hifi beszerelés, mechanikus lopásgátlók, központi zárak, autóriasztó, akkumulátorok, önindítók, bosch akku, tab akku, perion akku, varta akku,
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Migazzi-kastély
Verőce
túra
Nagybörzsöny - Királyrét
típus: gyalog
A Börzsöny Akciócsoport 2002-es Vándortúrájának útvonala.
apróhirdetés
Tündéri Jack russel terrier fajtiszta kiskutyák eladók! Egy kan és négy szuka ...
Kiadó 30 nm-es minigarzon 1főnek alkalmas!110 000 Ft/ hó rezsivel együtt!Kaució egy ...
Vác és környékéről, légtechnika rendszer szerelésében ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Vác, Szent-Györgyi Albert utca 1 ...
- ELADÓ 420 m2 tehermentes építési telek tulajdonostól Vácon, Deákvár városrészben, az ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Jó állapotú második emeleti társasházi lakás Rétságon, ár alatt sürgősen eladó.
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU